Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, η ΕΤΕΜ έκλεψε τις εντυπώσεις διατηρώντας τον χαρακτηριστικό της minimal σχεδιασμό, που εγκαινίασε στην περσινή έκθεση XENIA.

Ο χώρος ξεχώρισε για τις καθαρές γραμμές και τον λιτό σχεδιασμό του.

Στο Stand D06-E08 του Hall 2, φιλοξενήθηκε πληθώρα καινοτόμων λύσεων, ορισμένες από αυτές παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά και αναμένεται να αποτελέσουν την κορυφαία επιλογή στις μελλοντικές πωλήσεις της εταιρείας.

Η είσοδος του επισκέπτη στον κύριο χώρο του περιπτέρου μέσα από την εντυπωσιακή πόρτα E75FPD  έδινε μια πρώτη εικόνα για όσα θα συναντούσαν στο εσωτερικό. Η εντυπωσιακών διαστάσεων δίφυλλη πόρτα κέρδιζε τα βλέμματα με την ιδιαίτερη εξωτερική όψη πέτρας που διέθετε, ενώ η εσωτερική της επένδυση με απομίμηση δέρματος καλωσόριζε τους επισκέπτες στον κύριο χώρο του περιπτέρου.

Αμέσως μετά, ο επισκέπτης εκκινούσε την περιήγησή του με το δίφυλλο επάλληλο συρόμενο σύστημα ES38, το οποίο έφερε ειδική λύση σήτας.  Επόμενη στάση αποτελούσε η νέα minimal σειρά συρομένων της ΕΤΕΜ ES64 Less frame, η οποία ξεχωρίζει για τη σύγχρονη κι εκλεπτυσμένη αισθητική της. Ακολουθούσε το δημοφιλές σύστημα συρόμενων παραθύρων Ε50 το οποίο έφερε υαλοπίνακα επιλεκτικής ορατότητας SSGC Privi, ο οποίος επέτρεπε την εναλλαγή αδιάφανης και διάφανης κατάστασης με το πάτημα ενός κουμπιού.

Σε ένα ξεχωριστό χώρο, ο επισκέπτης είχε την ευκαιρία να δει και να ενημερωθεί για το σύστημα αεριζόμενων προσόψεων E97 VFS της ETEM, αλλά και για τις λύσεις συρόμενων και ανοίγομενων παραθύρων, HY30 & HYSTYLE της HYLINE by ETEM, σχεδιασμένα να προσφέρουν minimal λύσεις για μεγάλα ανοίγματα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα στελέχη της ΕΤΕΜ, παρουσίασαν ολοκληρωμένες τις υπηρεσίες και τα εργαλεία τα οποία διαθέτει η εταιρεία για την πιο αποδοτική επιλογή μέσα από την ευρεία γκάμα των προϊόντων της, που έρχονται να δώσουν πληθώρα αισθητικών και λειτουργικών λύσεων.

thessaliaeconomy