Δύο νέα έργα συνολικής αξίας 85 εκατ. ευρώ υπογράφει η Intrakat, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία που διατηρεί τη μονάδα παραγωγής στη Λάρισα.

Το πρώτο, που υπογράφεται τον Μάϊο, είναι η Κατασκευή της Α’ Φάσης του Αυτοκινητόδρομου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς, στην Κύπρο, ύψους 73 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ, συνίσταται σε αυτοκινητόδρομο μήκους 15 χλμ με δύο σήραγγες μήκους 900 μέτρων και πέντε υψηλές γέφυρες μήκους 1.400 μέτρων.

Το δεύτερο αξίας 12 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ, υπογράφεται μέσα στον Απρίλιο και είναι η Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών υδραυλικών έργων του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Το εργοστάσιο μεταλλικών και ηλεκτρομηχανικών κατασκευών της Intrakat στη Γιάννουλη Λάρισας, μια από τις πιο σύγχρονες βιομηχανικές μονάδες του κλάδου, λειτουργεί σε οικόπεδο 130.000m² (30.000m² στεγασμένοι χώροι) και απασχολεί πάνω από 250 εργαζόμενους. Το εργοστάσιο, το οποίο ιδρύθηκε το 1987, εξαγοράσθηκε από την Intracom το 1994, παίρνοντας την επωνυμία Intramet, ενώ από το 2005, με την απορρόφηση της Intramet από την Intrakat, λειτουργεί ως αυτόνομη επιχειρησιακή μονάδα.

Z.H. thessaliaeconomy.gr