«Ήταν για εμάς μια ιδιαίτερη τιμή να συμμετέχουμε στην τελετή απονομής βραβείων του διαγωνισμού "National Building of the Year" στη Βουλγαρία», αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας.

Ο Γιάννης Καντώνιας, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Cosmos Group, απένειμε το βραβείο για το καλύτερο ξενοδοχείο στην κατηγορία "City Hotels" στο APARTHOTEL DOT που βρίσκεται στην Σόφια.

Ο Todor Fidanov, Γενικός Διευθυντής της ETEM Βουλγαρίας και της ETEM Ρουμανίας, απένειμε το ειδικό βραβείο στο Πολιτιστικό Κέντρο Jules Paskin στην κατηγορία "Social Infrastructure".

Είμαστε υπερήφανοι που, για μια ακόμη φορά, τα προϊόντα μας έχουν τοποθετηθεί σε έργα που ήταν υποψία στο διαγωνισμό και απέσπασαν βραβεία σε διάφορες κατηγορίες.

Οι πέντε νικητές, στους οποίους παρουσιάζουμε και μερικές από τις καλύτερες μας λύσεις, είναι το HOLIDAY PARK Pernik, το Πολυλειτουργικό Εμπορικό Κτίριο "Sakharov" – στην πόλη της Βάρνα, το Κτίριο Μικτής Χρήσης K-55 - πόλη της Βάρνα, το Kashmir Wellness and SPA - πόλη της Βελινγράντ, στη Βουλγαρία και το Νηπιαγωγείο Νο. 24 " Nadezhda " , στην Σόφια.

Η ETEM αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια σημαντικό συνεργάτη του διαγωνισμού, που έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στον τομέα των επενδύσεων.