Με επίσημους προσκεκλημένους ομιλητές τον Πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνο Μπακογιάννη, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, στις 19:30, στο Ξενοδοχείο Vallis Resort, στην Αγριά Βόλου, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος,. 

Οι δύο επίσημοι ομιλητές, αναμένεται να αναφερθούν στα Προγράμματα, στις Δράσεις και στις Πρωτοβουλίες των Περιφερειών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, αντίστοιχα, με γνώμονα τη στήριξη της Επιχειρηματικότητας.

Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικές τοποθετήσεις που αφορούν στην ανάπτυξη της περιοχής μας, σε συνέχεια μάλιστα και της πρόσφατης συνάντησής τους με τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Εσωτερικών, τον Υπουργό, τον Αναπληρωτή Υπουργό και τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, που είχε ως αντικείμενο το Σχεδιασμό των Περιφερειακών Πρωτοβουλιών στα πλαίσια της Παραγωγικής Ανασυγκρότησης της χώρας. 

Στην συνέλευση θα μιλήσει η πρόεδρος του ΣΒΘΚΕ κυρία Ελένη Κολιοπούλου, ενώ θα απευθύνει χαιρετισμό ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΣΕΒ κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος.