Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του ΣΘΕΒ θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα σήμερα Kυριακή 23 Απριλίου 2017 στις 19.30 στο ξενοδοχείο “Larissa Imperial” με ομιλίες του εκπροσώπου της κυβέρνησης και Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλη Κόκκαλη, του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστή Χατζηδάκη, του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου του ΣΕΒ κ. Κώστα Μπίτσιου, του Προέδρου του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέα Νταβέλη ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Στην Ετήσια Συνέλευση θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες στους πρώην Προέδρους του ΣΘΕΒ κκ Ηλία Βαλαβάνη, Ευριπίδη Χαρμάνη, Νικόλαο Ρώμνιο και Απόστολο Δοντά για την πρόσφορά τους στον Σύνδεσμο αλλά και στην βιομηχανία και το επιχειρείν στην Θεσσαλία.

Η Ετήσια Συνέλευση του ΣΘΕΒ αποτελεί γεγονός ιδιαίτερης σημασίας για την περιοχή, γι’ αυτό και την τιμούν με την παρουσία τους εκλεκτοί ομιλητές, εκπρόσωποι της Πολιτείας, ο επιχειρηματικός κόσμος της Θεσσαλίας και το σύνολο των κοινωνικών εταίρων.

Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης είναι η βιομηχανία ALFA WOOD AΕΒE, η Wind ενώ την εκδήλωση υποστηρίζουν ως χορηγοί η GREEK ENVIRONMENTAL & ENERGY NETWORK (GREEN) SA, η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και η εταιρία Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.