Την Τετάρτη 21/2 το φετινό MasterChef είχε για πρώτη φορά Ομαδική Δοκιμασία σε εξωτερικό χώρο και συγκεκριμένα στον χώρο του εργοστασίου της ΕΤΕΜ στη Μαγούλα.

Με γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στον προαύλιο χώρο αλλά και μέσα στο εργοστάσιο και τα γραφεία της ΕΤΕΜ, οι θεατές πήραν μια έντονη «γεύση» από την ιστορικότερη εταιρεία διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα.

Τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι κλήθηκαν να δημιουργήσουν γεύματα για τους 70 εργαζομένους του εργοστασίου, καθώς και τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, υποδέχτηκε ο κος Ιωάννης Χρυσάφης, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας στην ΕΤΕΜ.

Αυτός ο πρωτότυπος τρόπος προβολής της ΕΤΕΜ, στέφθηκε με επιτυχία για δυο κύριους λόγους, αφενός γιατί έδωσε στους εργαζομένους την ευκαιρία να απολαύσουν τα πιάτα των διαγωνιζομένων, και αφετέρου, γιατί όλοι οι θεατές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν ακόμα καλύτερα την ίδια την εταιρεία!

Το σίγουρο είναι, πως «άνοιξε η όρεξη» όλων μας, για να ανακαλύψουμε και τα μελλοντικά επικοινωνιακά σχέδια της ΕΤΕΜ.