Μοιάζουν με ...τουβλάκια playmobil αλλά πρόκειται για αρχιτεκτονικά κοσμήματα στο μακρινό Qatar τα οποία, όμως, έχουν και θεσσαλική πινελιά. Για αυτή μπορεί να υπερηφανεύεται η Λαρισινή εταιρεία αλουμινίου Exalco, καθώς μία ακόμα μεγάλη κατασκευαστική εταιρία εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία και την ποιότητά της, για τη δημιουργία και κατασκευή ενός ξεχωριστού project στο Qatar.  To " Lusail Marina Twin Towers " αποτελείται από δύο υπερπολυτελείς πύργους 33 ορόφων, που στεγάζουν επαγγελματικούς χώρους και στη βάση τους ένα εμπορικό κέντρο.

Βρίσκονται μέσα στο παραλιακό εμπορικό κέντρο της πόλης Lusail, στην περιοχή Marina (marina district) , έναν από τους πιο πολλά υποσχόμενους προορισμούς του Qatar.

To Marina Twin Towers επεκτείνεται σε πάνω από 8.200 τ.μ. σε στρατηγικό σημείο της πόλης , με άμεση πρόσβαση στους τρεις κεντρικούς δρόμους της και σταθμό μετρό και με απίστευτη θέα στο Pearl Qatar.

Για την κατασκευή του κτιρίου η Exalco προμήθευσε το υαλοπέτασμα Albio 130, το οποίο διαθέτει διαχρονικό σχεδιασμό και δυνατότητα πολλαπλών εφαρμογών στις πιο σύγχρονες κατασκευές καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες της αρχιτεκτονικής.

Χ.Ψ.