Ένα νέο σημείο εξυπηρέτησης και Service αυτοκινήτων Skoda λειτουργεί από τις αρχές Φεβρουαρίου στην Καρδίτσα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Kosmocar – Skoda. Η Απ. Δεμερλιώτης Α.Ε.Β.Ε. αποτελεί εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service αυτοκινήτων Skoda από το 1997 και προσφέρει ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής οχημάτων σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. 

Η εγκαταστάσεις της Απ.Δεμερλιώτης Α.Ε.B.Ε. έχουν έκταση συνολικού στεγασμένου χώρου 6.000 τ.μ., όπου προσφέρονται υπηρεσίες σύμφωνα με τα πρότυπα του εργοστασίου Skoda, για όλους τους κατόχους οχημάτων της εταιρείας. Το νέο εξουσιοδοτημένο σημείο εξυπηρέτησης και Service οχημάτων Skoda βρίσκεται στο δεύτερο χιλιόμετρο Π.Ο Καρδίτσας-Τρικάλων, ενώ το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 24410-40800.

Η Απ. Δεμερλιώτης Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε το 1971 στην Καρδίτσα από τον Απόστολο Δεμερλιώτη και δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 40 χρόνια. Αντιπροσωπεύει τις μάρκες VW και Audi τόσο στο Ν. Καρδίτσας όσο και στο Ν. Τρικάλων. Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2000.