Μία ξένη ταινία δράσης και μυστηρίου αναμένεται να γυριστεί μέσα στον Φεβρουάριο στα Τρίκαλα και, συγκεκριμένα, στον εμβληματικό Μύλο Ματσόπουλου, αλλά και σε άλλα σημεία, που θα αναδείξουν τις ομορφιές της Θεσσαλικής πόλης συμβάλλοντας στην τόνωση της τουριστικής κίνησης στην περιοχή.

Πρόκειται για μια αμερικανο-ιταλική κινηματογραφική παραγωγή, του γνωστού σκηνοθέτη των "Suspiria" και "Call Me By Your Name", Luca Guadagnino, για τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινίας του Ferdinando Cito Filomarino. Η ταινία είναι περιπέτεια και θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Για την πραγματοποίηση των γυρισμάτων της ταινίας, η οποία θα ονομάζεται "Born To Be Murdered" και αναμένεται να βγει στις αίθουσες το 2020, παραχωρήθηκε άδεια σε δημοτικούς χώρους από τον Δήμο Τρικκαίων, ενώ πρόσφατα πραγματοποιήθηκε ανοιχτό casting για την επιλογή βοηθητικών ηθοποιών.

Η εταιρεία παραγωγής FALIRO HOUSE PRODUCTIONS αναφέρει πώς τα γυρίσματα της διεθνούς κινηματογραφικής παραγωγής θα πραγματοποιηθούν στα Τρίκαλα το διάστημα 18 - 21 Φεβρουαρίου 2019, ενώ σημειώνεται πως το σενάριο της ταινίας βασίζεται σε ομότιτλη νουβέλα που κυκλοφόρησε το 1945.

Λ.Ε.