Από την διεύθυνση της Leroy Merlin λάβαμε την παρακάτω απάντηση σχετικά με δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας το οποίο βασίστηκε σε δήλωση του Olivier Arduin, Γενικού Διευθυντή της Leroy Merlin Ελλάδας και Κύπρου, ο οποίος αναφερόμενος στην στρατηγική της εταιρείας είπε συγκεκριμένα ότι : «Δεν πρόκειται να κάνουμε ξανά, αυτό που κάναμε στην Λάρισα».

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή το δημοσίευμα - http://www.thessaliaeconomy.gr/blog/lianemporio/leroy-merlin-se-lathos-thesi-kaname-to-katastima-sti-larisa - θα θέλαμε να σας στείλουμε την παρακάτω διευκρινιστική δήλωση εκ μέρους της LEROY MERLIN:

 Η LEROY MERLIN θεωρεί ότι όλες οι επενδύσεις της στην Ελληνική αγορά έχουν θετική πορεία. Στηρίζει κάθε της κατάστημα και θα συνεχίζει να το κάνει και στο μέλλον. Συγκεκριμένα το κατάστημά μας στην Λάρισα, έχει πολύ καλές επιδόσεις όλα τα χρόνια και είμαστε χαρούμενοι και δικαιωμένοι για την επιλογή μας και μάλιστα με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του καταστήματος για τον επαγγελματισμό και τις επιδόσεις τους.

Αυτό που αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου ήταν ότι σε άλλες περιοχές της χώρας επικρατούν διαφορετικές συνθήκες και για αυτό θα επιλέγει διαφορετικό μοντέλο από αυτό της Λάρισας.

Αυτό συνδυάζεται με τη νέα στρατηγική της LEROY MERLIN σε περιοχές με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπου προτεραιότητά μας είναι η δημιουργία πιο ευέλικτων καταστημάτων στο κέντρο των πόλεων και λιγότερο υπερκαταστήματα έξω από τον αστικό ιστό. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία σκοπεύει να είναι ακόμη πιο κοντά στους πελάτες της.

Επιπρόσθετα επενδύει με συγκεκριμένο πλάνο για τα επόμενα 5 χρόνια, το οποίο προβλέπει 13 νέα καταστήματα στην Ελληνική επικράτεια.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,

giorgos zoubourlis | account director | lemesou 52-15669 papagou- Athens | Greece