Δεν σταματά να ανεβάζει ρυθμούς η θεσσαλική μπισκοτοποιία Βιολάντα, αυξάνοντας το μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα αλλά και τους εξαγωγικούς της προορισμούς. 

Απαρέγκλιτα συνεχίζεται και το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας που, μεταξύ άλλων, προβλέπει νέα μονάδα παραγωγής η οποία θα λειτουργήσει στη Λάρισα.

Μέχρι τέλος του 2021, η Τρικαλινή επιχείρηση του Κώστα Τζιωρτζιώτη θα έχει ολοκληρώσει τη δεύτερη φάση του τριετούς επενδυτικού της σχεδίου, ύψους €14 εκ., το οποίο περιλαμβάνει δυο νέες γραμμές παραγωγής και ένα νέο logistic center 3.500 παλετοθέσεων.

Στιβαρή ήταν η παρουσία της Βιολάντα και στη φετινή Anuga, με εννέα νέους κωδικούς και portfolio με ευρεία γκάμα προϊόντων, με μπισκότα, μπάρες δημητριακών και δημητριακά flakes πρωϊνού.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία παρουσίασε στην έκθεση της Κολονίας τα εξής: • Μπισκότα Zero • Μπισκότα Vegano • Μπισκότα Proteino Γεμιστά • Μπισκότα Cookies Γεμιστά • Μπισκότα Soft Cookies Βρώμης • Μπισκότα Bianca Διπλογεμιστα • Μπάρες δημητριακών Zero • Δημητριακά Proteino • Δημητριακά Digestive.

Η Βιολάντα έχει καταφέρει να χτίσει δίκτυο διανομής σε αρκετές ξένες χώρες στον κόσμο, όπως και να συνάψει απευθείας συνεργασίες με μεγάλες αλυσίδες λιανικής στο εξωτερικό. 

Οι εξαγωγικοί προορισμοί

Χώρες: 36

Κυριότερες αγορές

ΗΠΑ

Γερμανία

Κύπρος

Ισραήλ

Ν. Κορέα

Ιαπωνία

Κολομβία.

Z.H. thessaliaeconomy.gr