Δυναμικά δηλώνει το παρών το Επιμελητήριο Μαγνησίας σε μία από τις ισχυρότερες και πλέον εξειδικευμένες εκθέσεις στην Ελλάδα, την ARTOZA 2019, για την αγορά της ελληνικής Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής.

Η έκθεση θα διαρκέσει από σήμερα Παρασκευή 22 έως και την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, στο Metropolitan Expo, όπου θα συσπειρώσει και πάλι το σύνολο της προμηθευτικής αγοράς και δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από ολόκληρη τη χώρα!

Για ένα τετραήμερο το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της χώρας θα μετατραπεί σε ένα απέραντο business forum, γεμάτο εποικοδομητικές επαφές, κερδοφόρες συμφωνίες και πολύπλευρη επιμόρφωση και ενημέρωση.

Περισσότεροι από 270 κορυφαίοι εκθέτες, από όλο το φάσμα της προμηθευτικής αγοράς, υποδέχονται δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες σε μια πραγματικά μεγάλη, ανανεωμένη και σύγχρονη έκθεση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των επαγγελματιών και των επιχειρηματιών σε Α’ Ύλες, Εξοπλισμό, Μηχανήματα και Υπηρεσίες για τους κλάδους Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Παγωτού και Σοκολατοειδών Προϊόντων.

Τα μοντέρνα, πλούσια σε εκθέματα, υπηρεσίες και καινοτομίες περίπτερα των εκθετών -ανάμεσά τους οι κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής- θα αναπτυχθούν σε μικτή εκθεσιακή επιφάνεια 27.000 τ.μ., προσφέροντας στους 40.000 και πλέον επαγγελματίες επισκέπτες από κάθε γωνιά της χώρας, αλλά και από την Κύπρο και τις όμορες χώρες των Βαλκανίων, ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η αγορά του κλάδου.

Με αξιοζήλευτη ιστορία τριών δεκαετιών, με την τεχνογνωσία και την άριστη οργανωτική σφραγίδα της FORUM AE, καθώς και με την καθολική στήριξη των θεσμικών φορέων του κλάδου, η ARTOZA θα επιβεβαιώσει για ακόμα μία φορά τον τίτλο της ως ο απόλυτος εκθεσιακός θεσμός και η πιο λαμπρή γιορτή για την Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική στη χώρα μας.

Κάθε δύο χρόνια η ARTOZA γίνεται η πλατφόρμα για τις πλέον σημαντικές εμπορικές επαφές και συμφωνίες ανάμεσα στην προμηθευτική αγορά και τους επαγγελματίες της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής στη χώρα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Με την τεράστια αναγνωρισιμότητα και την ελκτική της δύναμη, συγκεντρώνει στελέχη και ιδιοκτήτες από χιλιάδες επιχειρήσεις της Αρτοποιίας, της Ζαχαροπλαστικής, του παγωτού αλλά χιλιάδες και από τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση. Με άριστα οργανωμένους τομείς εκθεμάτων, με τη συμμετοχή των κορυφαίων εταιρειών της προμηθευτικής αγοράς και αθρόα προσέλευση επαγγελματιών επισκεπτών, η ARTOZA είναι ο χώρος όπου ζυμώνεται το μέλλον ολόκληρου του κλάδου!

Παρών στην μεγάλη αυτή, διεθνή έκθεση, το Επιμελητήριο Μαγνησίας, όπου στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, αποφάσισε να συμμετάσχει με έξι τοπικές επιχειρήσεις του είδους.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν είναι οι εξής: Αφοί Α. Γεωργούλα ΑΕ, Αφοί Μωραΐτη ΑΕ, Clivanexport Στεφάνου ΕΠΕ, Μύλοι Λούλη ΑΕ, Στάμος Α.Ε. και Πεπονόπουλος ΑΕ.