Με αντιανεμικές τέντες δωρεά του Ομίλου EXALCO έκλεισε εξωτερικός χώρος επιφάνειας 200 τετραγωνικών μέτρων στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας προκειμένου να προστατευθούν από τη βροχή και τον αέρα ασθενείς και οι συνοδοί τους.

Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας με ανακοίνωσή της «εκφράζει δημόσια τις θερμές της ευχαριστίες στον πρόεδρο του Ομίλου EXALCO, κ. Γιάννη Καντώνια, για μια ακόμα ενέργειά του να συνδράμει στο έργο της με στόχο την καλύτερη υποδοχή και εξυπηρέτηση των ασθενών που προσέρχονται στον χώρο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Καθώς ο αριθμός των πολιτών που προσέρχονται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου έχει αυξηθεί και λόγω της προσέλευσης για τη λήψη δειγμάτων Covid-19 με την ευγενική προσφορά υλικών και εργασίας του ως άνω ομίλου, συνολικός εξωτερικός χώρος επιφάνειας 200 τετραγωνικών μέτρων στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου «ντύθηκε» ομοιόμορφα με διάφανες αντιανεμικές τέντες για την προστασία από τη βροχή και τον αέρα των ασθενών και των συνοδών τους.

Ήδη από την αρχή της πανδημίας και μέχρι σήμερα, ο Όμιλος στάθηκε δίπλα σε κάθε προσπάθεια της Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, προκειμένου να ενισχυθεί η ασφάλεια και η ετοιμότητα του νοσοκομείου, προσφέροντας την αδιάλειπτη στήριξή του σε κάθε προσπάθειά της, εκφράζοντας έμπρακτα τα αισθήματα φιλαλληλίας και εμπιστοσύνης προς το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Την ώρα που οι πολίτες, ατομικά, ακολουθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης διασποράς του κορονοϊού στην κοινότητα και η Πολιτεία προσπαθεί να περιορίσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα τις οδυνηρές επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο το γεγονός ότι έχουμε κοντά μας επιχειρήσεις που αποδεικνύουν έμπρακτα το κοινωνικό τους πρόσωπο και ευαισθησία, αλλά και τον δρόμο της αλληλεγγύης.

Από πλευράς μας, επισημαίνουμε ότι το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του, αλλά και με τους εργαζόμενους όλων των υπόλοιπων ειδικοτήτων να δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για την καταπολέμηση της διάδοσης του κορονοϊού», καταλήγει η διοίκηση του νοσοκομείου.