Η σκιά των εκλογών και η αβεβαιότητα που δημιουργεί στην οικονομία το πολιτικό τοπίο, ήταν εμφανείς στις χθεσινές παρεμβάσεις τών παραγωγικών φορέων στην ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων Θεσσαλίας (ΣΘΕΒ) η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Imperial της Λάρισας.

Το Ελληνικό επιχειρείν ζητά όραμα, συνέπεια και δουλειά από την όποια κυβέρνηση προκύψει κατά την προσεχή εκλογική αναμέτρηση, ανέφερε, μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Ρουπακιάς, τονίζοντας ότι η πλειοδοσία υποσχέσεων και πρόσχαιρων οφελημάτων πρέπει να λαμβάνει υπόψη της την πορεία της οικονομίας. Από την πλευρά του ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης ανέπτυξε τις θέσεις της Κυβέρνησης στον τομέα των επενδύσεων καθώς και τις προοπτικές της περιφερειακής ανάπτυξης η οποία εκτίμησε ότι θα αποτελέσει στο εγγύς μέλλον βασική προϋπόθεση για τις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Τοποθετήθηκαν ακόμη ο τομεάρχης Έρευνας και Καινοτομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης και ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Οικονομικών Μιχάλης Αργυρού.

Πριν την έναρξη της συνέλευσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών.

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr