Απορρίφθηκε χθες από το Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου η αίτηση προσωρινής διαταγής της ΔΕΥΑΜΒ κατά της ΕΡΓΗΛ, ώστε να μην κατασχεθούν οι οφειλές δύο μεγάλων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων της πόλης προς την Επιχείρηση.  Η υπόθεση της προσωρινής διαταγής της ΔΕΥΑΜΒ συζητήθηκε προχθές Τετάρτη στο δικαστήριο, παρουσία των νομικών εκπροσώπων των δύο πλευρών. Η ΔΕΥΑΜΒ ζητούσε να μην προχωρήσουν οι κατασχέσεις εις χείρας τρίτων από πλευράς ΕΡΓΗΛ για οφειλές προς την Επιχείρηση Ύδρευσης του Δήμου Ρήγα Φεραίου, της ΟΛΒ Α.Ε. και δύο μεγάλων ξενοδοχείων του Βόλου.

Η απόφαση που εκδόθηκε τελικά χθες ήταν απορριπτική και αφορά στις οφειλές των δύο ξενοδοχείων μόνο, καθώς ο Δήμος Ρήγα Φεραίου και ο ΟΛΒ έκαναν αρνητική δήλωση καταβολής οφειλής. Μετά την εξέλιξη αυτή, οι μηνιαίες δόσεις των δύο ξενοδοχείων, ύψους περίπου 4.300 ευρώ, θα καταβληθούν στην ΕΡΓΗΛ και όχι στη ΔΕΥΑΜΒ.

Παράλληλα από πλευράς ΔΕΥΑΜΒ κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα, μετά από την απόρριψη της προσωρινής διαταγής, που προσδιορίστηκαν να συζητηθούν στις 26 Μαρτίου του 2020.

Θεσσαλία