Με τον Ε65, αυτοκινητόδρομο ζωτικής σημασίας για την Θεσσαλία και όχι μόνο, αρχίζει το μεσημέρι της Παρασκευής η διήμερη Θεσσαλική περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Πιο συγκεκριμένα στις 14:30 ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στο εργοτάξιο του αυτοκινητόδρομου Ε65, στο τμήμα Λαμία - Ξυνιάδα.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Καρδίτσα, όπου θα επισκεφθεί το Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ο κ. Μητσοτάκης θα φτάσει στα Τρίκαλα την Παρασκευή νωρίς το απόγευμα και αρχικά θα επισκεφτεί τη ΣΕΦΑΑ και τον Μύλο των Ξωτικών, ενώ στη συνέχεια θα συμμετέχει σε διευρυμένη σύσκεψη της ΝΟΔΕ στις 8:30, (σε χώρο που θα ανακοινωθεί από τη ΝΟΔΕ).

Νωρίτερα το απόγευμα το πρόγραμμα προβλέπει γεύμα σε ταβέρνα των Τρικάλων.

Το βράδυ της Παρασκευής θα διανυκτερεύσει σε γνωστό ξενοδοχείο στο Καστράκι.

Το Σάββατο θα επισκεφτεί μοναστήρια των Μετεώρων, στη συνέχεια τη Δημοτική επιχείρηση “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου Μετεώρων και περί τη μία το μεσημέρι το φράγμα Μεσοχώρας. Η ώρα της επίσκεψης στο φράγμα Μεσοχώρας δεν έχει επιβεβαιωθεί, ενώ όπως ανακοίνωσε η ΝΟΔΕ Λάρισας ο πρωθυπουργός το μεσημέρι του Σαββάτου θα βρεθεί και στη Λάρισα.

Χ.Ψ. thessaliaeconomy.gr