Στη Λάρισα αναμένεται να βρεθεί μετά τις 4 Μαΐου κι αφού λήξουν οι περιορισμοί μετακινήσεων σε εθνικό επίπεδο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να επισκεφθεί τη μονάδα παραγωγής πιστοποιημένων μασκών προσώπου που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της «Lariplast», ώστε να στείλει ένα μήνυμα στήριξης της υγιούς επιχειρηματικότητας και να επιβραβεύσει την προσπάθεια των κ. Νταβέλη, Τσερέπα, οι οποίοι με συντονισμένες προσπάθειες κατάφεραν να δώσουν λύση στο πρόβλημα της έλλειψης υγειονομικών μασκών στη χώρα μας με το εργοστάσιο που έστησαν σε χρόνο ρεκόρ.

Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε χθεσινή τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχαν επίσης ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Νίκος Παπαθανάσης, ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του ΥΠΕΞ Γρηγόρης Δημητριάδης, οι κ.κ. Νταβέλης και Τσερέπας ως εκπρόσωποι της νεοσυσταθείσας επιχείρησης Larissa Face Cover και ο Νίκος Χαλιουρής των “Πλαστικών Θράκης”. 

Η τελευταία συμμετέχει στο πρότζεκτ ως προμηθευτής, καθώς  θυγατρική της είναι μέτοχος σε Σκωτσέζικη εταιρεία παραγωγής πρώτης ύλης και συγκεκριμένα προστατευτικού φίλτρου για μάσκες.

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr (με πληροφορίες από Γ. Ρούστα Ελευθερία)