Εντυπωσιακή αύξηση των υπηρεσιών του στη χώρα μας καταγράφει η πλατφόρμα διανομής φαγητού efood, η οποία δραστηριοποιείται ενεργά και σε περιοχές της Θεσσαλίας.

Στη Λάρισα η εταιρεία εξυπηρετεί περισσότερα από δέκα καταστήματα φαγητού μεταξύ των οποίων και τα Mcdonalds, ενώ ανάλογες υπηρεσίες παρέχει και στην αγορά του Βόλου.

Η έκρηξη προσλήψεων σε διανομείς σχετίζεται όμως με τα σούπερ μάρκετ και συγκεκριμένα με την αλυσίδα Σκλαβενίτης της οποία ανέλαβε την διανομή προϊόντων του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Η εταιρεία με ανακοίνωσή της ζητάει να προσλάβει ούτε λίγο ούτε πολύ 1.500 άτομα για διανομή φαγητού, θέσεις που προορίζονται και για τη Θεσσαλία.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Ανταγωνιστικές αποδοχές, πλήρεις ασφαλιστικές εισφορές, άδειες και δώρα, ιδιωτική ασφάλεια, μηνιαία αποζημίωση δικύκλου, πλήρης εξοπλισμός 

Το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τη δραστηριότητά του στο delivery, αναζητά 1.500 επιπλέον διανομείς!

Γίνε κι εσύ μέρος της ομάδας διανομέων του efood και διεκδίκησε ανταγωνιστικές αποδοχές, ευέλικτο ωράριο (4ωρο και 8ωρo), πλήρεις ασφαλιστικές εισφορές, άδειες και δώρα, ιδιωτική ασφάλεια, μηνιαία αποζημίωση δικύκλου, πλήρη εξοπλισμό και επαγγελματική ανέλιξη. 

Μάθε περισσότερα για τα εταιρικά προνόμια και τη θέση εργασίας εδώ ή  μοιράσου τα νέα με κάποιον που μπορεί να ενδιαφέρεται.

 Ο στόλος της υπηρεσίας “delivered by efood” απασχολεί ήδη περισσότερους από 1.000 διανομείς και είναι ενεργός σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Βόλο και Ηράκλειο Κρήτης, ενώ σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της χώρας. Αυτό σημαίνει - το delivery στην Ελλάδα!

Σχετικά με το efood:

Tο efood είναι η υπηρεσία delivery στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 10.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας με τρία απλά βήματα: προσθήκη, καλάθι, αποστολή. #efoodgr”.

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr