Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριο Σαντορινιό είχαν την περασμένη Παρασκευή 7 Ιουλίου ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος βουλευτής Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ και ο δήμαρχος Σκιάθου Δημήτρης Πρεβεζάνος. Η συνάντηση, που είχε ως θέμα συζήτησης την επέκταση τμήματος του λιμένα Σκιάθου, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.  

Συγκεκριμένα, επισημάνθηκε από τον δήμαρχο Σκιάθου η αναγκαιότητα να επεκταθεί το εξωτερικό τμήμα του βραχίονα του λιμανιού, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται περισσότερα πλοία και να μην υπάρχει συνωστισμός και επιβάρυνση τόσο των επισκεπτών όσο και των κατοίκων του νησιού στο κεντρικό σημείο του λιμανιού. Επίσης αναφέρθηκε ότι για το έργο έχει εκπονηθεί προκαταρκτική μελέτη, η οποία περιέχει τις λεπτομέρειες και το κόστος κατασκευής.

Ο Υφυπουργός, ανταποκρινόμενος στην πρόταση για την βελτίωση του λιμένα Σκιάθου, ζήτησε να σταλεί άμεσα η προκαταρκτική μελέτη στο Υπουργείο, ώστε να εξεταστεί από τους αρμόδιους και ανέφερε ότι με συντονισμένες προσπάθειες μπορεί να υπάρξει θετική έκβαση στην ολοκλήρωση του έργου.

Ο Βουλευτής Μαγνησίας από τη μεριά του τόνισε ότι το λιμάνι της Σκιάθου αποτελεί κόμβο για τις Σποράδες και την περιοχή της Μαγνησίας και ότι όποια έργα βελτιώνουν την τουριστική εικόνα του νησιού και τη βιώσιμη ανάπτυξή του, θα πρέπει να στηρίζονται και να προωθούνται άμεσα.