Δες εδώ οδοντόβουρτσα oral b αποτελεί για το μεγαλύτερο μέρος του καταναλωτικού κοινού στις μέρες μας την κατάλληλη επιλογή για τον καθαρισμό των δοντιών τους.

 Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα σχεδιασμένη από την Braun, αφαιρεί έως και 100% περισσότερη πλάκα από μία χειροκίνητη οδοντόβουρτσα. Η καινοτομία με ασύρματο SmartGuide, που συνδέεται με την εφαρμογή της Oral-B και σας δίνει προσωποποιημένες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τους τρόπους, τον χρόνο και τις περιοχές βουρτσίσματος.

Ακόμα, επιταχύνει σε τελική ταχύτητα πιο γρήγορα από ό, τι ένα υψηλών επιδόσεων σπορ αυτοκίνητο. Είναι συμβατή με τις κεφαλές: Floss Action, White, Precision Clean, Sensitive Clean, Dual Clean, Power Tip και Ortho. Διαθέτει επτά ανεξάρτητες λειτουργίες για υψηλής απόδοσης τρόπους βουρτσίσματος, που πετυχαίνουν απόλυτη και βαθιά καθαριότητα, λευκότερα δόντια, καθαρισμό της γλώσσας, φροντίδα των ούλων και βούρτσισμα μασάζ.

Η τεχνολογία 3D προσφέρει περιστροφική-παλμική κίνηση με δόνηση. Το σετ περιέχει δύο  κεφαλές βουρτσίσματος, για βαθύ καθαρισμό, ακόμα και στα μεσοδόντια διαστήματα και για απαλό γυάλισμα της επιφάνειας των δοντιών.

Η ταχύτητα οδοντόβουρτσας παρέχει 40.000 δονήσεις και 8.800 περιστροφές το λεπτό και η προηγμένη τεχνολογία αισθητήρα πίεσης σας ειδοποιεί με ειδικό φωτισμό αν ασκείτε μεγάλη πίεση στο βούρτσισμα, ενώ επιβραδύνει αυτόματα τον ρυθμό ταχύτητας της κεφαλής της οδοντόβουρτσας.

Ο επαγγελματικός χρονοδιακόπτης επισημαίνει τον συνιστώμενο από τους οδοντιάτρους, χρόνο βουρτσίσματος των 2 λεπτών και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαρκεί έως και 10 ημέρες εκτός φόρτισης (με βούρτσισμα 2 φορές την ημέρα για 2 λεπτά). Τέλος, ο ειδικός σχεδιασμός την καθιστά ανθεκτική στο νερό κάτω από πίεση 500 millibars.