Δες εδώ τις οδοντόκρεμες που κυκλοφορούν στο εμπόριο στις μέρες μας, αποτελούνται κυρίως από φυτικά συστατικά και έχουν μελετηθεί, ώστε να προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία στα δόντια και τα ούλα μικρών και μεγάλων.

Η Unident Whitening Professional Toothpaste, είναι μία λευκαντική οδοντόκρεμα ειδικά σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση. Περιέχει ασφαλείς λευκαντικούς παράγοντες, οι οποίοι επαναφέρουν και διατηρούν το φυσικό λευκό χρώμα των δοντιών και χαρίζουν ένα υπέροχο χαμόγελο.

Επιπλέον, αφαιρεί αποτελεσματικά και με ασφάλεια τις επιφανειακές δυσχρωμίες και ταυτόχρονα ενδυναμώνει την αδαμαντίνη, αφού της προσφέρει φθόριο και τον απαραίτητο δομικό υδροξυαπατίτη.

Η UNIDENT® Whitening Professional Toothpaste αποτελεί την ιδανική επιλογή για χρήση τόσο μεταξύ των θεραπειών επαγγελματικής λεύκανσης, όσο μετά το πέρας αυτών, επειδή εξασφαλίζει την μακρόχρονη διατήρηση του αποτελέσματος.

Ακόμα, προσφέρει ολοκληρωμένη καθημερινή φροντίδα, πετυχαίνοντας λεύκανση των δοντιών, με την φυσική δύναμη του ενεργού οξυγόνου, ενδυνάμωση της αδαμαντίνης, χάρη στον υδροξυαπατίτη που περιέχει, ο οποίος είναι δομικό συστατικό της αδαμαντίνης, πρόληψη του τερηδονισμού, χάρη στην αντιμικροβιακή προστασία του ενεργού οξυγόνου και μείωση της ευαισθησίας των δοντιών, που προσφέρει το φθόριο.

Τέλος, καταπολεμάει την κακοσμία, μέσω της άμεσης εξουδετέρωσης των δύσοσμων ενώσεων και τον δραστικό έλεγχο των μικροοργανισμών που την προκαλούν ενώ παράλληλα προσφέρει δροσερή αναπνοή.

Τοποθετήστε μία ποσότητα της UNIDENT Whitening Professional Toothpaste στην οδοντόβουρτσα σας και βουρτσίστε επιμελώς τα δόντια σας πρωί και βράδυ, καθώς και μετά από κάθε γεύμα, για να διατηρείται την οδοντοστοιχία σας σε καλή κατάσταση.