Μερικές από τις πλέον γνωστές αλυσίδες ειδών ένδυσης και υπόδησης θα λειτουργούν στο νέο εκπτωτικό κέντρο Fashion City Outlet, στη Λάρισα, το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό περί τα τέλη Οκτωβρίου. Ηδη από χθες άνοιξε στην ειδικευμένη σε θέματα αναζήτησης εργασίας ιστοσελίδα www.kariera.gr ειδική πλατφόρμα, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση για τις περίπου 600 θέσεις εργασίας που αναμένεται να δημιουργηθούν στα 75 καταστήματα.

Ηδη μεταξύ των αλυσίδων που ζητούν προσωπικό συγκαταλέγονται οι «Καλογήρου», «Χαραλάς», Brooks Brothers, Prince Oliver, Replay, Tommy Hilfiger, Lapel, FunkyBuddha, Guess, Matou France, Fratelli Petridi, Sam 0-13 (παιδική ένδυση), Anonima, Socks + More, American Stars, η εταιρεία εισαγωγής «Διανομές Ενδυσης» (αντιπροσωπεύει τα σήματα Camel Active, Bluemint, Jacques Britt, Seidensticker και True Religion), οι αλυσίδες εστίασης Hot Pot Pasteria και pizza.gr.

Στο εκπτωτικό κέντρο θα συνεχίσουν να λειτουργούν το κατάστημα της Media Markt που δραστηριοποιούνταν στον χώρο και με το προηγούμενο καθεστώς, κινηματογράφοι (από τη Village Cinemas) αλλά και παιδότοπος. Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων θα διαρκέσει έως τις 27 Σεπτεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μεταβούν στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του Fashion City Outlet στο kariera.gr, να αναζητήσουν τις αναλυτικές περιγραφές των διαθέσιμων θέσεων και να επιλέξουν, βάσει των δεξιοτήτων τους, εκείνες που τους ενδιαφέρουν.

Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να ακολουθήσουν την απλή διαδικασία αίτησης εργασίας και να καταθέσουν το βιογραφικό τους και άλλα απαραίτητα στοιχεία. Τα στοιχεία των υποψηφίων θα είναι στη διάθεση του συνόλου των επιχειρήσεων του Fashion City Outlet, ώστε να επιλέξουν τα κατάλληλα στελέχη για τα καταστήματά τους.

Το εκπτωτικό κέντρο θα εκτείνεται σε έκταση 20.000 τ.μ. και αποτελεί έργο της Sonae Sierra και της επενδυτικής εταιρείας ακινήτων Bluehouse.