Με ένα νέο, εξειδικευμένο, εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη Διοίκηση Έργων στον ξενοδοχειακό κλάδο εμπλουτίζεται το πακέτο των προγραμμάτων και υπηρεσιών που παρέχει το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη για τον τουρισμό και το οποίο θα υλοποιηθεί στις 15 και 16 Ιουνίου στο Λιτόχωρο Πιερίας.

Σκοπός του16ώρου προγράμματος (2 μέρες) είναι να παρέχει τις βασικές αρχές, την πρακτική γνώση και τα εργαλεία του «Project Management» που βελτιώνουν τις δεξιότητες στην επιλογή, το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό, την οργάνωση και την υλοποίηση επιτυχημένων έργων στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, έργων που ικανοποιούν τις απαιτήσεις ως προς το χρόνο, το κόστος και τις αρχικές προδιαγραφές τους.

Οι συμμετέχοντες αφού κατανοήσουν τις βασικές αρχές της Διοίκησης Έργων θα κληθούν να τις εφαρμόσουν σε ρεαλιστικά παραδείγματα που αφορούν τον ξενοδοχειακό κλάδο. 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ή διαχειριστές ξενοδοχειακών μονάδων, καθώς και  σε απασχολούμενους στον ξενοδοχειακό τομέα που επιθυμούν να εξειδικευθούν στη Διοίκηση Έργων.

Το  πρόγραμμα «Project Management» υλοποιείται με την υποστήριξη της Τράπεζας Πειραιώς στο πλαίσιο του Πειραιώς Tourism 360ο, του ολοκληρωμένου πακέτου προϊόντων & υπηρεσιών για τις μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος συμμετοχής για τους πελάτες της Τράπεζας, επιδοτείται.

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους αναδυόμενους τομείς της οικονομίας και έχει στόχο την υποστήριξη της βιώσιμης επιχειρηματικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα αλλά και για το πλάνο διεξαγωγής τους, μπορείτε να ενημερωθείτε από τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς και στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη στο τηλέφωνο 210 37 39 126, καθώς και στο  www.excelixi.org, όπου μπορείτε να δηλώσετε και συμμετοχή.